onsdag 21 februari 2018

Ljuset i tunneln?

Ja, det är knappt så jag vågar skriva det... men "ta i trä" så verkar det som att barnen är back on track igen! Visst, det är snorigt och dant, och lite hängigt, krävs en extra vila på dagen osv. men på det stora hela är de sig själva igen... inatt har vi nästan sovit hela natten också, bara en sån sak!... eller så är det bara så att jag har sovit hela natten och inte märkt att Anders fått springa upp och ner som en jo-jo för att jag inte vaknat.. fast det tror jag inte, det brukar vara så att man vaknar när det behövs!

Det är en väldigt kul fas vi är i just nu, iallafall när alla är friska och glada! Små utvecklingar varje dag att glädjas och förundras över. Just igår slog det mig att de verkligen inte är några bebisar längre... alla andra kanske redan har vetat just det, men jag kom till den insikten igår kväll... inte helt utan att det knep åt lite i hjärtat!

15 månader... så länge har vi känt varandra nu... det är ändå rätt länge... och minst lika mycket kärlek... dubbelt upp!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!