tisdag 21 februari 2017

Tre månader

Och lika många vaccinationer... japp, vaccineringsdags igår, Rotarix, stelkramp och en till som jag inte har koll på vilken det var... också ett sätt att fira sin tremånadersdag på! Men det gick bra, Rotarix är ju ett drickvaccin och det har ingen av dem något emot... sprutorna var lite värre, men tydligen var de väldigt duktiga och lät sig tröstas fortare än vanligt, ja det var iallafall vad vår bvc-sköterska sa!

Anders var med och fick hålla barnen när de fick sina sprutor. Jag vill inte föra över min gamla sprutfobi på dem. Tycker det är onödigt att utsätta dem för den risken, att få sprutfobi alltså!

Hur som helst, när vi var klara på bvc packade vi in oss i bilen igen, körde hem och lämnade av Anders och sedan åkte killarna och jag till Stenhålt en sväng så Anders skulle kunna jobba i några timmar i lugn och ro. Och eftersom det var tisdag igår så svängde vi in till församlingshemmet i Romelanda på vägen hem igen för att säga hej till dem i folkdräktsömnaden.

Väl hemma igen var det högt läge för mat, och sedan mat igen innan läggdags. Numera, sedan knappt en vecka tillbaka, så det lär ändra sig, så har det gått från mellan fem och en halv till sex timmar emellan sista kvällsmålet till första nattmålet... halleluja och amen för det!! Idag sov de dessutom i drygt fyra timmar till innan de vaknade igen. Hoppas innerligt att det inte bara har med vaccinationen att göra att de vill sova längre stunder för jag tycker helt klart att vi behåller de här nya rutinerna ett tag!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!