måndag 4 april 2016

Brunch på Le Pain Français Bistro

Fia och jag möttes upp på avenyn igår, strax innan tolv, och tur var väl det, när vi kom hade de knappt öppnat, vi blev andra sällskapet att få bord och sedan sa det *swosch* och så var det typ fullt! Och det kan jag mycket väl förstå! Massa gott och trevligt, om än lite ihopknött och kanske lite trist utbud av saker för en som inte äter kött... men ändå, mätt blev jag så det stod härliga till!

Till brunchen drack jag en väl tilltagen hallonjuice... så himla god! och sedan ja, sedan kändes det som att jag rullade fram på stadens gator när vi gick runt och shoppade... jisses...

Om jag kan tänka mig att gå dit igen? Jajamänsan! Det var så gott att jag glömde fotografera till och med ju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!