onsdag 6 april 2016

Det var då fan!

Igår på väg hem efter jobbet och uträttade ärenden så kom jag på, i höjd med glasklockan ungefär, att jag ju hade lovat att hämta Anders på jobbet, så jag svängde in där någonstans, gjorde en U-sväng för att åka ut på leden igen och mitt i den där svängen så säger det *brak* och så får jag ingen kontakt med växellådan... Halv åtta en regnig tisdagkväll väljer min bil att gå sönder igen... som tur var så skedde det inte på 45an, det kunde det ju ha gjort tänker jag... tur i oturen så svängde jag av för att jag hade glömt av att jag lovat att hämta Anders... tur i samma otur så håller de på med någon form av arbete precis vid den platsen så den "svänga-höger-filen" jag hamnade ståendes i var avstängd så jag stod liksom i en egen liten parkeringsficka!

Så ja, ringa bärgare och få bilen bortkörd och sedan ta taxi hem... fast jag tog taxi till mataffären så att Anders, som ju fick ta sig hem på egen maskin skulle slippa handla... kände mig jäkligt lyxig när jag hoppade ur taxin vid affären måste jag säga... toppade av hela "leva-i-flärd-och-överflöd" med att vaska en liter mjölk när jag kom hem också... för att den hade gått ut iofs, inte för att jag bara kände för det... men ändå!!

Känslan av liv i lyx och flärd höll inte i sig värst länge kan jag meddela... traska hem i ösregn med matkassar kan vara det mest oglammiga man kan tänka sig i handla-mat-situationer.

Så ja, nu är bilen på verkstad och jag vet inte vad det kommer kosta... han jag pratade med när jag var där imorse för att förklara vad som hade hänt mumlade något om 6000-20 000kr... men väldigt tacksam att jag blev hämtad av mamma som körde mig till verkstaden.

Det är kanske dags att säga farväl av min svarta lilla baby bell... det är det kanske... men jag kan meddela att jag inte gör det utan känslor! Känslor all over the place!

1 kommentar:

  1. Najjj, vad tråkiga pengar.
    Men kul med lite lyx och flärd i allt elände ;)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!