måndag 11 april 2016

Nu fungerar den lilla pärlan igen!

Javisst ser du, jag fick hämtat den i fredags vid lunch, sååå lycklig! Jag älskar att köra den där lilla skabbiga bilen, vi förstår varandra liksom! Sen att det kostade en bättre New York-weekend, det får et vara värt, jag fick ju ändå inga biljetter till Håkans konserter där nu om inte ens 20 dagar...

Och ja, tur var väl det, jag har kört en hel del i helgen... möhippa för en av bästa vännerna på Tjörn och jag kände för att komma hem utan problem på kvällen så jag tog helt sonika bilen. Dessutom behövde vi vara några som körde och då kan jag lika gärna offra mig. Kändes väldigt bra igår, dagen efter dessutom!

En himla lyckad möhippa blev det! Fint väder, en blivande brud som med glädje tog sig an uppgifterna vi gav henne och ja, på det stora hela en väldigt bra dag och kväll helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!