söndag 1 november 2015

Vad tusan hände?!?!??

Vi har varit ute och sprungit är vad som tusan hände! Och så vågade vi oss på att använda utegymmet i Slottskogen också... inte mycket men lite!

Springeriet var inte heller mycket utan mer åt det lilla hållet... Vi sprang sådär tills det inte var kul mer, gick en liten bit, sprang lite till osv... Eller sprang och sprang... Lufsade kanske man kan kalla det för att vara rättvis...

Hur som helst, vi gjorde det och slängde in några armhävningar, dips och bröte på det och sist men inte minst, vi körde ab-wheel också... Boomschakalack! Jag är nöjd, det är jag!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!