fredag 14 juni 2019

Ja det var en dag i juni, då när sommarn är som bäst

Vi startade med 2,5års besöket hos bvc med hela familjen där barnen totalt vände upp och ner på hela lilla leksakslådan, fick sin "OK-stämpel" i baken och tredje TBE-vaccinet i armen. Nöjda som få, med roligt plåster på armen och sladdrig leksaksorm i handen skuttade de ut i väntrmmet och tog sig an leksakerna där en stund innan vi hade packat ihop oss, och med ett "hej då kompis!" till den lille ettåringen som satt och väntade på sin tur tillsammans med sin pappa, tryckte på "dörröppningsknappen" för 17 gången i rad.

Sedan åkte vi in till Liseberg. Det är rätt gott att se sina barn springa fram till Lisebergskaninerna och ge dem en kram, det är också rätt gott att Henry gav en av kaninerna sin napp... så den dagen vi ska sluta med just napp är det nog ett givet inslag med lisebergskaninerna!

Åka karusell är jättekul enligt Henry, mindre kul enligt Wilhelm... eller iallafall om det inte är Kaninlandsbanan för den var succé... Vi gissar dock att han var för trött, mitt i allt ståhej och kaniner osv glömde han liksom av att sova... så nästa gång får vi ha ett annat upplägg och mjukstarta med sånt man gillar. Går ju inte att två Lisebergstokar har en fegis till son! Planen är ju att vi alla har guldpass om några år. Men ja, ja, det löser sig! Och att vi skulle ha en son som inte gillar åkattraktioner vore ju lika konstigt som att vi skulle ha en son som inte gillar vaniljsås... fast det har vi ju å andra sidan!

Hur som helst, dagen var riktigt härlig med stolta barn som inte behövde åka vagn hela tiden utan kunde få upptäcka på egna ben. Kanske får bli lite mindre stora glassar nästa gång, humöret klarar inte riktigt av att man ska hjälpa dem med glassarna innan de smälter bort i solen, så den mysiga glass-stunden blev lite kaosig och ledsam... men i sig hela stora mjukglassen, det fick de! Och mamman undrade lite stilla varför de inte har olika storlekar på glassarna... S,M,L hade ju inte skadat! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!