fredag 7 juni 2019

En vecka in i juni, grattis Sverige och sommarkänsla

Så står vi där, i sommarvärmen med svett som pärlas i pannan och rotar fram shorts och solskyddsfaktor till barnen. Solskyddsfakor har jag förresten hittat värsta bästa för dem spf+50, på Rituals, vegansk, ekologisk och helt fantastisk. Man hinner ju aldrig riktigt acklimatisera sig känner jag, när värmen kommer sådär fort så blir det alltid med något av en chock för kropp och knopp... och de blekfeta benen... och just som man tänker att man nog börjat vänja sig, ja då slår vädret om och antalet plusgrader halveras... vad är det för hittepå?!?

Nationaldagen firades traditionsenligt med en sväng in till Slottskogen. Mötte upp vännerna vi firat just nationaldagen med de senaste fem-sex åren. Härligt avslappnat och opretentiöst strosade vi igenom folkhavet som samlats för att lyssna på när Göteborgs Symfoniorkester spelar klassisk musik. Varför de inte spelar sånt folk kan sjunga till förstår jag inte... men det är ju kanske mycket jag inte förstår. Sedan tog vi sikte mot vännernas svala och väldigt mysiga innergård för fika på glass och jordgubbar. Lekplats och skojiga grejer för barnen omringat av höga hus och noll flyktvägar + en 6½ åring och en 4-åring som tog så galet väl hand om våra små knasbollar! En helt perfekt eftermiddag helt enkelt!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!