måndag 8 oktober 2018

40-taggare

och jisses va bra det känns! Ja, faktiskt ingen skillnad från innan egentligen, förutom att jag är trött som tusan och tom i knoppen just i dagarna, men det beror nog mer på alla fester vi anordnat de senaste helgerna och inte alls så mycket på att det i lördags var precis 40 år sedan jag för första gången såg dagens ljus, fast inte heller det stämmer riktigt. Jag är född på kvällen så jag såg inget dagsljus förrän dagen därpå! Att lördagens fest inte slutade förrän 04:40 kanske också bidragit till de något tunga ögonlocken just idag...

Hur som helst, de senaste veckorna har inneburit en sabla massa planering och förberedelser inför först en kombinerad namngivning och 40-års-kalas förra helgen och sedan 40-års-fest i helgen som var... så jäkla roligt och lyckat alltihop! Jag älskar ju att planera och förbereda, inte kanske riktigt lika mycket de sista timmarna inför när allt bara är stressigt, men innan den stressen slår till, då jäklar, då är det kul!

Tänk va mycket fina människor vi har runt oss! En fantastisk känsla! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!