tisdag 11 september 2018

Nu kör vi ekorrhjul!

Japp, lämna på förskolan, stressa till jobbet, jobba jobbet, stressa till förskolan och hämta, hem och springa av sig den sista energin, välling och sova... typ så... de sista posterna är barnens...strax efter att de somnar gör vi det också... jisses!

Men det känns bra! Det går rätt lätt att lämna, de verkar glada och nöjda men blir också glada när vi kommer och hämtar på kvällen. De lär sig massor och ibland kan man få lite smakprov på någon sång de sjungit på fruktstunden... ibland hör man till och med vilken sång det är, oftast inte! Förra veckan hade de sjungit Lilla snigel någon dag iallafall. Den gick varm här hemma sedan.


1 kommentar:

  1. Åh, Lilla snigel - Den sjöng Inez hela vägen på promenaden till Stenungsund för ett några år sedan!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!