torsdag 18 januari 2018

spontanbesök

Vaknade med ett barn bredvid mig i sängen och ett barn i sin vagga imorse. Han i sängen, Wilhelm, hade snurrat tusen varv tror jag, och viftat och grejat runt som en dåre innan han kom till ro och somnade igen efter att vi hämtat honom gråtandes i vaggan på natten. Hade då fått ett sms av Johanna som undrade om hon kunde komma förbi idag. Och självklart kunde hon det! Så himla mysigt med spontanbesök sådär! Och så mysigt att ha henne här och få tid att prata en massa, vända upp och ner på tankar och sånt lite grann på samma vis som vi gjorde förr. Eller ja, så som vi alltid har gjort! Johanna har jag känt typ hela mitt liv, eller iallafall från det att vi var åtta år, så man kan helt klart säga att vi känner varandra och har en viss rutin på det där med att prata en massa!

Så ja, det blev lite lek med barnen och sedan fika som övergick i någon form av lunch... fyra timmar som rinner förbi som kafferast... vi ses alldeles för sällan helt enkelt... men när vi väl ses är det galet mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!