måndag 7 augusti 2017

Nu går det undan!

De där två små killarna vi har hemma, de liksom raketutvecklas just nu! Det är superroligt såklart, även om man ibland bara vill dra i handbromsen och få hinna med mentalt själv på allt som sker! Förra veckan vinkade Wilhelm, och ingen slänga hit och dit med armen-vink utan nästan en kunglighetsvinkning faktiskt! Men han har bara gjort det till Lena och Henrik samt mormor än så länge. Henrik och Lena med familj var hemma hos oss och en kväll och det inte bara vinkades, det kröps också, baklänges och bara några få steg, men dock. Det var mest Henry som kröp. Fast sen har han inte riktigt gjort det igen sedan dess, men vi var flera som såg när det hände!

En väldigt händelserik och trevlig kväll! Henrik och Anders malde högrev och gjorde burgare, coleslaw och vegetariska burgare. Vi drack Aperoldrinkar som Lena blandade ihop. Supergott och äntligen fick man känna sig lite trendig... just Aperoldrinkar verkar ju vara det nya svarta just nu! Trivsamheten var hög, barnen kom bra överens allihop och vi har hittat den perfekta barnflickan!! Inte för att vi ska ha någon egentligen, men jo, ibland ska vi nog allt kunna behöva uppbackning och då är det en match made in heaven! Från båda håll vad jag förstår!

Vi har ju haft lite besök nu det sista och jodå, det är verkligen superhärligt att ha utrymme att husera middagar och gäster, barn där benen är fulla med spring och att inte halva natten efter en middag innebär att man står med händerna i diskbaljan! (jag älskar våran diskmaskin, Anders älskar den nog mer ändå, det är ändå han som stått för diskeriet mest av oss).

En annan grej jag gillar med att ha gäster är att dels får vi röjt undan lite mer varje gång och dels känns det väldigt vuxet att ha lagt barnen och sedan sitta och höra efter så de inte vaknar och ändå kunna vara uppe själv. Jag vet, det sista låter ju skitskumt, men det är så ändå... skumt eller ej!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!