måndag 21 augusti 2017

9 månader idag!

De två små huliganerna hemma alltså! 9 månader, det är helt galet va fort det går och vad mycket som har hänt på den tiden!!... och själv har man inte åldrats en dag...

Det senaste är väl att Henry kryper några steg i taget och sedan återgår han i och för sig till att åla sig fram, men ändå. Han har även börjat jobba på höjden, dvs, tar tag i något och liksom drar sig upp så han sitter på knä. Det är mycket spännande som finns att nå på den höjden kan jag meddela... och han är väldigt nöjd varje gång!

Wilhelm står helst, inte utan stöd, men han är stark och håller sig upprätt väldigt bra! Han har även börjat klappa händerna och tycker det är jätteroligt att utforska sin omgivning, helst dock där man själv befinner sig. Det är en sällskapssjuk kille den där Wilhelm!

Det är inte utan att vi får väldigt rena golv där de drar fram, det ålas liksom fram och tillbaka över köksgolvet hela dagarna! Som fjärilsim fast torrvarianten!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!