måndag 19 juni 2017

Förbaskat dålig tajming!

Mitt körkort behöver förnyas... hur lattjo är det att gå och ta körkortsfoto som trött bebisgångertvåmamma som ska sitta på det där förbaskade körkortet i tio år?!? Svaret är att det inte är ett dugg lattjo och rätt sabla korkat att inte ha planerat det hela bättre... som om det inte vore nog med att jag ser ut som en arg, tjock terrorist på mitt passfoto liksom!

Men, men, det är ju bara att göra't... se glad ut, fast inte för glad utan sådär lagom körkortsvänligt glad... som tur är ser man numera så trött och sliten ut att de inte längre frågar om leg så ofta... så lite tur i oturen är det ju ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!