måndag 24 april 2017

Det går sådär

... med mitt jobbande alltså... eller jo, det går bra, bara det att det kom en påskledighet och liksom "störde" i vårt upplägg... och som om inte det var nog med att man skämdes över att få extra dagar ledigt utöver att man ändå bara jobbar 50 procent så gick jag och blev sjuk natten till onsdagen för två veckor sedan, så den veckan jobbade jag bara 33% av vad jag skulle, alltså bara en dag av tre... förra veckan, på grund av annandag påsk så jobbade jag ju bara 50 procent av mina 50 procent... men denna vecka blir det tre dagar, så då ska jag förhoppningsvis komma in i det hela igen. För ja, det måste jag, jag får dåligt samvete hela tiden över allt jag inte greppar, att jag inte äger situationen så att säga. Sedan ska jag ju kanske inte ha dåligt samvete, det hjälper ju inte till någonstans liksom... och det är ju inte mitt fel att det kommer en påskledighet hux flux eller att någon jäkla bakterie eller virus valde att knocka mig där på tisdagsnatten... feber, värk i kroppen och huvudet, lätt illamående och allmänt kass... men det gick över nästan lika fort som det dök på, som tur var.

För killarna och Anders går det bra, tror de har riktigt goa dagar på egen hand, vilket känns väldigt bra. Och jag tror att det är extra allt bra att invänjningen har blivit så snäll som den har blivit, för oss alla. Det är ju rätt mycket omställning för både kropp och själ helt klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!