tisdag 10 maj 2016

Mumford & Sons på Scandinavium

Det hela började egentligen på småtimmarna efter ett långt midsommarfirande, alltså inte längre firande än traditionen bjuder här i Sverige men ja, du vet, man börjar vid lunch och kl.02 på natten så undrar man lite över hur det kommer sig att man fortfarande orkar stå upp... jag stod fortfarande upp, stod och dansade lite lojt småtimmeaktigt med resterande av gästerna som var kvar och stod upp. Och ja, så spelades någon låt av Mumford & Sons och Henrik lyckades på något vis få mig att dyrt och heligt gå med på nästa Mumford & Sons konsert i närheten... och ja, igår var det dags att införliva det där löftet!

Det blev en himla trevlig kväll med middag på Beijing8, promenad med glass genom stan och sedan som pricken över I så konsert. Redan i andra låten var jag nöjd egentligen, ju mer kvällen fortskred desto mer nöjd blev jag! Så jäkla bra! Vilken tur att jag hade sinnesnärvaro nog att lova att gå med den där midsommarnatten för snart två år sedan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!