måndag 16 maj 2016

Helt sjukt va tiden går!

I lördags firade vi min brorson som fyllde 5 år i förra veckan... hallå eller?!? Det var ju inte länge sen vi var på BB och hälsade på världens sötaste lilla knytt! Var tog tiden vägen? Själv har jag ju inte åldrats en dag, men V han har lärt sig allt möjligt! Nu kan han tydligen till och med lösa enklare gånger-tal!

Av Anders, gammelfarmor och mig fick han ett Lilla Guldpasset på Liseberg, så han får åka alla barnattraktionerna så mycket han vill varje gång han är där. Frågan om när vi ska gå till Liseberg kom som ett paket på posten och ja, det är ju himla roligt att han gillar det så mycket, att gå på Liseberg med faster och Anders alltså. Vi älskar ju att gå dit med honom!

Så nu ska vi bara hitta en dag som passar också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!