måndag 2 maj 2016

Maj, du är så välkommen!

Ja jisses vilken vändning det blev i vädret bara vi bytte månad! Nu håller vi alla tummar och tår vi har tycket jag att våren förstått på riktigt vad som gäller och inte försöker lura till sig mer sovmorgon genom att skicka fram vintern gång på gång.

Helgen spenderades stillsamt men trivsamt med dels Valborgsmiddag hos goda vänner med ännu fler goda vänner samt frukost på stan och promenad hem genom parken... sedan slappade jag typ resten av dagen, precis så som man behöver att någon helg ibland får lov att vara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!