måndag 16 september 2019

"Många skägg här!"

Henrys kommentar, vi har just traskat in på Haga Nygata. Killarna sitter i sin vagn och kikar nyfiket sig omkring på alla människor och tar in intrycken. Och ja, man kan inte annat än att hålla med honom, det är många skägg i Haga! Sedan blir skyltarna mer intressanta, det finns ju faktiskt även ett "H - som Henry" i HAGA-veporna över gatan.

Vi har just lämnat G&G med familj. Var där och fikade en sväng för att värma upp inför nästa helg då de ska passa barnen medan vi är och firar 70-åring på restaurang i närheten. Tänkte att det vore bra om de fick lära känna varandra bättre... vi är nog i hamn på den punkten, barnen försvann in i lekrummet tillsammans så fort vi kom innanför dörren och hade ingen som helst lust att åka därifrån när det var dags.

Rundan i Haga resulterade i ett par hamam handdukar och ett vackert doftljus på Hagabadet, en fin glasvas på Fåfängan antik och en stor Haga-bulle som vi delade på utanför Haga-kyrkan innan vi drog oss hemåt.

Som om det inte vore nog med utsvävningar så började vi faktiskt helgen på Liseberg med farmor också. Åkpass och karuseller, hamburgare och glass och konsert till och med! Så gott att killarna gillar att åka allt, hade de fått så hade de säkert åkt Lisebergsbanan också! Henry sträcker upp händerna i luften och tjuter av glädje i bergodalbanorna och Wilhem vill verkligen att de aldrig ska ta slut! Härligt när Wilhelm utbrister "mera musik!" när vi, de tråkiga föräldrarna, tycker det är dags att gå därifrån då vi inte hade med oss hörselkåporna och det var rätt  högt. Men får man inte vara på konsert så kan man ju alltid fika, om du frågar Wilhelm!  

2 kommentarer:

  1. Nu var det alldeles för länge sedan vi träffade grabbarna...☺

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja! Det får vi se till att råda bot på! :)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!