torsdag 28 februari 2019

Vabruari

Jag måste erkänna, jag trodde konceptet var något av en skröna... tjii fick jag, stjärnstopp extra allt, kan man säga! Några dagar in i februari, när vi fortfarande höll oss tillräckligt friska höll jag på att skriva ett inlägg om att "det här ska nog gå bra!"... men så ångrade jag mig, ville inte jinxa det hela så att säga... men jag glömde en sak... det är tanken som räknas... för jo, jag hade tänkt tanken flera gånger... kaxig så det förslår... hybris nära på!

För andra helgen i februari kom och vabruari gjorde skäl för sitt namn... vi blev förkylda, hostiga, febriga och magsjuka med någon kräkning på det... Tack och bock! Och när den ena gossen börjar återhämta sig, och man själv anar ljuset i vab-tunneln, ja då kan man ge sig tusan på att gosse nummer två tar över stafettpinnen... och dessutom saltar det hela med en härlig kräkfest!

Som tur var blev inte vi vuxna bjudna på den där kräkfesten... vissa fester studerar man helst på lagom avstånd så att säga... och killarna skötte det hela med bravur! Men ja, vad ska man säga, hoppas innerligt att det dröjer tills nästa gång vi åker på det... något av det!

Tvååringar OCH deras föräldrar, gör sig bäst i ett frisk och icke vabbande tillstånd. SÅÅÅÅ glada barn som äntligen fick träffa kompisarna och fröknarna på förskolan i måndags!  

2 kommentarer:

  1. Jobbigt, vi har nästan haft det likadant. Då utan inblandning av småbarn!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ni har nog haft det jobbigare än oss isåfall, barnen märker man ju knappt på när de har 39 graders feber. Eller precis har kräkts...hade man själv mått som de gjort hade man ju trott man skulle dö! Hoppas ni mår bättre nu!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!