onsdag 6 september 2017

Mellan hägg och syren...

...fast den höstliga varianten... mellan sandal och stövlett? Vad fan tar man på sig såhär mitt i byte av årstid? Särskilt på fötterna... jag har traskat omkring i mina espandrillos, ballerinas och sandaletter sen sent i våras, när vi flyttade och lite innan... helt plötsligt står man där i hallen och ska ha på sig något man kan ha strumpor i... Det är då det slår en att man inte har packat upp de där lådorna med skor. Hårt slår det en också för man är redan sen till jobbet! Men ja, marinblå converse funkar väl sådär till en övrigt helt svart outfit, men jag har iallafall både skor och strumpor på, helt olikt blåsippan alltså!

På tal om skor, killarna har börjat använda sina PAX-skor de fått nu, ett jäkla krångel att få på de små fötterna men ack så söta! Egentligen behöver de ju inga skor när de bara sitter i vagnen när vi är ute, men samtidigt är det gott om de har något mer än bara strumpor på sig nu och har man fina skor så bör man ju kanske använda dem! (dock inget måste, jag har mängder med skor jag aldrig använder, funkar fint! Dessutom är ju inte heller de blåsippor, pojkarna alltså. Klart de ska både skor och strumpor på! Fast inte om du frågar dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!