fredag 18 november 2016

Jaha, och så har halva november också passerat!

Det är galet det här... att tiden rusar iväg... och att jag är så galet dålig på att uppdatera... men samtidigt är det så mycket annat galet som händer i världen så man slutar ju liksom förundras!

När blev det såhär? När blev världen så hård och kall? Eller har den alltid varit sådan, människan alltid varit ett praktarsel egentligen, men likt hur det verkar vara med lumpen så minns folk det som var solsken och skimmer med guldkant och glömmer bort eländet... Jag vill inte gärna tro att människan blir mer elak med tiden, samtidigt vill jag ju inte heller tro att vi alltid varit såhär grisiga... det vore ju enklare att så att säga göra om och göra rätt om det bara är en fas, inte ett evigt tillstånd.

Ja, nä, men jo... jag vet inte vad... jag blir matt, trött och ledsen bara... på att det finns så många runt omkring oss som är elaka, egoistiska, lättkränkta svin som sparkar neråt och slickar uppåt.

Men ska man inte gå under av deppighet över den tanken så får man göra något annat... jag ska planera julbaket tänkte jag... det blir  man go och glad av iallafall!

2 kommentarer:

  1. Touché!! Här åkte julgardinerna upp igår och lussekatterna bakades igår och gräddades idag, långjäsning är fint! ;) Hur går det med din jäsning...

    SvaraRadera
  2. Inget pynt a la jul än men lussekatterna, pepparkakorna och två sorters kolor har jag fixat! Kanske ska testa att långjäsa lussekatter utan saffran då... annars går det bra! ;)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!