måndag 24 oktober 2016

Meh! Vart fasen tog oktober vägen då?!?

Den kom, jag fyllde år, vi flyttade (kontoret that is, Anders och jag är fortfarande majjerabor) och ja, nu är vi här, i de sista, skälvande dagarna av den här månaden också...

Jag är sämst på att blogga, jag vet... får lite smått dåligt samvete varje gång jag tänker på det... inser att mitt behov av att uttrycka mig inte är lika stort som förr... och ja, då menar jag på den tiden då orden liksom stod mig upp i halsen tillsammans med alla känslor... jag har fortfarande en massa känslor, men dessa är mer lätthanterliga och härliga, inget jag direkt behöver ventilera för att orka med. Tänk ändå att det kunde bli så... fantastiskt!

Men ja, jag får väl återigen försöka ta mig i den berömda kragen, antingen det eller iallafall låta bli att få dåligt samvete när jag försummat bloggen... dåligt samvete leder sällan till något bra tänker jag, eller jo ibland gör det ju faktiskt det... men i lagom dos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!