måndag 12 september 2016

Den här helgen gick ju inte direkt av för hackor!

Själv tror jag dock nästan jag tog i lite väl mycket...

I fredags var vi på Bengans och kollade på Kristoffer and the Harbour heads spelning, grymt bra och trevligt!

I lördags var Anders iväg med sina vänner hela dagen så jag tog det lite lugnt på förmiddagen, åkte hem till vänner och pallade äpplen... eller jag pallade inte, de hade sagt att jag fick komma och plocka och sedan när jag väl var där så var det nästan så jag själv inte plockade några äpplen alls för hela familjen var med och fick ner äpplena från trädet och ner i mina två papperskassar. 17,5kg Transparente Blanche åkte jag hem med för att göra mos... orkade inte riktigt med att göra på allt... men 12-13kg blev det nog! Igår gjorde vi juice också, i råsaftcentrifugen... har ett par kilo kvar att juica i veckan... så gott!

Under tiden jag mosade slängde jag ihop en lasagne också. Tanken var även att jag skulle bakat bullar men även jag insåg mina begränsningar och ja, tur var väl det, va hur trött som helst när jag skulle ta hand om allt och ett helt galet stökigt kök!

Så bullarna bakade jag igår förmiddag istället... älskar när hela lägenheten fylls av bulldoft! Sedan åkte vi ner till centrala stan och gick till Dorsia och åt/drack afternoon tea, Kan verkligen rekommenderas! Hur grymt gott som helst och alldeles lagom!

Och ja, sedan var det bara att åka hem igen och söndagsslappa och jisses, jag hade behövt söndagsslappa även idag, fastän det tydligen är måndag! 

1 kommentar:

  1. Härligt med äpplen. Kokar mos varannan kväll för att göra av med alla. Vi har fyra träd, två som ger mycket och två taniga ungträd. Det får bli mustning nu för jag orkar inte koka mer! :)
    Saknar att spontant sticka iväg på afternoon tea som man kan göra i Gbg...här får man baka allt själv. :)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!