tisdag 20 september 2016

Det var då själva den!

Redan i mitten av förra veckan kände jag att förkylningen jag trodde att jag höll på att bli av med tog ny sats och bet sig fast ännu hårdare... i fredagseftermiddag funderade jag allvarligt på om man kunde ta en flaskborste och klia sig med i halsen för då höll jag på att bli tokig.

Så helgen, som skulle inneburit både överraskningskalas för min svägerska som fyllt 40 nyss och sedan kalas för Anders morbror, blev pannkaka för min del, eller inte helt pannkaka, jag hade lovat att göra tårtorna till överraskningskalaset så det åkte vi hem till mina föräldrar och gjorde... satt i flera timmar i veckan som gick och gjorde sugar paste-rosor och det vill man ju inte ha gjort i onödan! Så hem till Stenhålt, slänga ihop ett par tårtor och sedan, nästan innan folket kom hann vi smita hem igen. Kalasen fick klara sig utan mig, tror det gick rätt bra!

Sedan dess har jag spenderat helgen och måndagen hemma, kurerandes och hostig. Men ja, det går nog åt rätt håll tror jag, idag är jag på benen, om än något trötta sådana.

Tårtan, ja den, eller de, såg ut såhär:Och ja, jag är ganska nöjd! Tyvärr fick vi ju själva inte chans att smaka på dem, men jag tror att de var goda också!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!