måndag 9 juli 2018

Vi har besök från det stora landet i väster som en jäkla dåre försöker göra great again!

Den yngsta av pojkarna jag var au pair för när det begav sig för en ungefär precis 20 år sedan. Fantastiskt roligt att han vill spendera flera veckor hemma hos oss, i kaoset och tumultet de där två små skapar där de far fram i livet. Men ja, så är det, han är här, det förgyller dagarna ännu mer än så gyllene de redan är såhär i sommarvärmen och semesterkänslan som infunnit sig hos mig trots att jag jobbar i tre veckor till... den infunna semesterkänslan innebär att jag överrumplas av de facto att jag ska till jobbet varannan dag varje gång... galet! Vi klev in i juli och vips så var den där bara, varannandagsöverrumplingen och semesterkänslan!

Men ja, det är gött som tusan att han vill vara hos oss. Killarna älskar honom, likaså vi! Om knappt två veckor kommer hans föräldrar också, de där två jag väljer att kalla mina amerikanska föräldrar. Det är en fantastisk känsla, att ha så go kontakt med dem. 

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!