måndag 19 november 2018

Sicken helg det blev!

Av en helg som inte skulle planeras utan få bli som den blev, då vi skulle hinna fixa i trädgården och röja blev det mer planerat och mindre röj... men det blev väldigt bra!

I lördags bjöd vi hem Anders pappa och hans fru på lunch för att fira fars-dag och träffa dem lite på tu man hand, eller hur nu det blir... vegetarisk lasagne och päronpaj till efterrätt... frågar du mig var det smaskens! Receptet hittar du här.

Lördagkvällen var rätt loj, det är bra om den är det ibland... vi blev nästan nästan klara med leksaksköket! Och jag fick spontanköpt två biljetter till söndagens föreställning av Mia Skäringers föreställning Avig Maria - No more fucks to give på Scandinavium.

I söndags packade vi ihop oss och åkte till Toys'r'us... killarna fick sitta kvar i vagnen HELA tiden... vi köpte födelsedagspresenter till dem, mitt framför näsan på dem! Inser att det är sista gången det går att göra så... 

Sedan var det bara att ladda för kvällens föreställning och ja, jisses vilken föreställning... jag älskar henne... hon är så jäkla bra... bättre än så faktiskt... och det hon säger är så viktigt och hemskt och jävlar i mig hög tid att vi tar tag i nu.

Så, kom hem sent, alla hade gått och lagt sig och jag skulle försöka landa... det gick sådär... vet inte om jag någonsin kommer att göra det... men det är väl kanske så det ska vara!

2 kommentarer:

  1. Tack för senast! Väldigt gott och trevligt som vanligt ☺

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själva! Supermysigt att ha er här och hinna umgås lite!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!