måndag 9 maj 2011

inte för att verka otacksam...

för det vill jag verkligen inte att någon skall tro att jag är!!! jag är galet tacksam över de senaste helgerna, de senaste veckorna som har varit galet fantastiskt roliga och händelserika... otroligt tacksam över alla fina vänner jag har, alla fina människor jag mött och allt roligt som har hänt. Det är en stor kontrast i livet... känns lite som om det verkligen bara går uppåt... när vände det liksom? När man ställde om klockan till sommartid?? Strunt samma... det är gött iallafall!

men vadå tänker du... om du kanske inte orkat läsa om och gotta dig i allt roligt jag skrivit dig på näsan om... det är inte alls konstigt... men påskhelgen va helt galet skoj med Septemberkonsert och 25års-fest, kusinmys och konsert i Hagakyrkan och däremellan en massa mer mys och roligheter.

Jobba jobbet i två dagar och sedan är det dags för en galen valborgshelg i Hemsedal, med sköna människor, gitarrspel och snowboardvurpningar, en resa som började med bästa uppladdningen till på köpet!

Efter att knappt ha hunnit landa, planera för en soft helg med massa träning, pluggande och slappande så visar sig även denna helgen från sin allra bästa sida med grilltillställning varje kväll, en hel del träning och ingen som helst pluggande eller hardcoreslappande... en del slappande blev det såklart, men inte det där osociala slappandet som egentligen bara är ganska trist... utan mer i sällskap av goda vänners... och trist vill man ju ändå inte vara! även om det är rätt gött ibland också...

efter lite pluggelipluggande... med betoning på lite... stack jag hem till Kajsa och Marcus idag igen, drack kaffe och snackade tills det blev lite sent och kyligt på deras balkong... mysigt! Nu ska jag snart knoppa, imorgon är det en tidig dag och jag ska försöka hålla mig vaken lite till i sällskap av trikåteknikboken... lycka till fröken!

4 kommentarer:

  1. Nu blev jag nyfiken, pluggar du vid sidan om? Trikåteknik? På distans eller läser du den rent av på Textilhögskolan i Borås? Jag håller på med uppsatsen nu på min master på Textilhögskolan, längtar så tills det är klart men längtar till vad? Textilföretagen ligger lite på sparlåga så jag har ännu inget jobb att se framemot men jag längtar ändå tills uppsatsen är inlämnad.

    SvaraRadera
  2. jag läser TÖV, textil översiktskurs på distans på THS, så vi är ju bara där ett par gånger... nästa gång är det tenta... känner mig inte alls förberedd... men va kul att snart vara klar med en master!!! Ja, det kan ju vara lite svårt såklart, textiljobb finns det ju inte för många... men det löser sig säkert! Har du kollat modeverket.se? Kolla även med Manpower och såna där ställen! vad har du master i sedan? kram!

    SvaraRadera
  3. Tack för tipsen!
    Jag läste först in en kandidatexamen med huvudområde textilteknologi - inriktning texil produktutveckling och entreprenörskap men kände mig inte färdig så jag fortsatte med Magisterutbildning i Applied Textile Management.
    Från hemsidan ; I den här utbildningen får du en helhetsbild av den textila värdekedjan. Du lär dig förstå företags förutsättningar och möjligheter att anpassa sig till de snabba förändringar som dagens och morgondagens textil och modeindustri står inför. I en alltmer varierad marknad är kreativitet en viktig förutsättning för att lösa framtidens utmaningar.
    4 år på textilhögskolan men jag vet fortfarande inte vad jag skall kalla mig när jag nu snart är klar.
    Hittar jag inget så funderar jag på att åka till Norge över sommaren så får jag se sen vad som händer.
    Gissar att du har Joel som lärare i kursen, håller tummarna för tentan.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Skönt att höra att det inte är bara jag som inte är ordentligt förberedd... Jag skriver också TÖV-tentan imorgon, nervöst! Har prioriterat bort Färg & beredning och bara läst det avsnittet lite slarvigt, stress!

    Lycka till imorn!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!