söndag 22 maj 2011

nu ska tant sova!

men först måste jag ju berätta om eftermiddagen och kvällen! Fast det där är nästan elakt... att slänga ut en sådan cliffhanger utan direkt innehåll... inte till en början iallafall... detta kan komma att bli hur platt som helst! Nåväl, det kanske inte blir så trist ändå... eller så får jag helt enkelt be om ursäkt för tristessen som det kanske blir...

jag sov bort en stor del av eftermiddagen... så jäkla gott att bara få tokslappa!! Knappt så jag minns sist det hände... jag va så värd det idag! Efter tokslapp och plugg... plugg och tokslapp... kom Fia hit med en paket glass... smaskens! och medan hon åt glass och jag fixade iordning mig... och åt glass såklart så försvann liksom kvällen... iallafall inledningen på den och helt plötsligt hade vi lite bråttom!

Swosch in i bilen och in till stan för att gå till Sticky Fingers där min bror hade spelning med sitt band ikväll. Och jovisst, jag kanske är lite partisk, men de är faktiskt riktigt jäkla bra! Lyssna själv!

The Kill You Till You Dies
(Lillebror är killen rakt under den andra lampan från höger)
Hade  på mig mitt nya halsband ikväll... det som ska ge oss husvagnsplats istället för tältplats på Peace&Love... tänkte jag skulle testa om det funkade... men jag tror det behövs ett förstoringsglas för texten syns nog inte... eller så va det helt fel forum... men trägen vinner... fast det känns lite stressigt att ha husvagnspressen på sig... men ibland är det bra med lite stress och press iofs...

Nu är det natten... tant är trött... imorgon är det dop för kusinbarnet... då ska man ju vara pigg och fräsch... och gärna lite piffig också... hur nu det ska gå!?! Det är cruising i stan... jag bor ganska nära en av gatorna där de cruisas... tack för det!

Hoppas du har haft en helt förträfflig lördag!

Over and out!

Puss!


PS. Som den tant man är... jo det är faktiskt så... förfäras över kortheten på tjejernas kjolar... tycker att musiken är lite onödigt hög osv... och går hem innan tolv... så måste jag ju även tala om att jag tycker det är förskräckligt att det är så tydligt mycket prostitution i stan... på den korta biten från Sticky tilll parkeringsplatsen såg vi nog fem regelrätta horor! På riktigt! Det har jag nog aldrig sett på det viset tidigare! Jovisst, jag är från landet, bor i en liten stad, men ändå!!! Stackars tjejer!!

3 kommentarer:

  1. Jag är en stark anhängare av kjol, men inte en som man kan ta miste på för att vara ett skärp.

    Tragiskt med hororna. De finns i alla städer tyvärr, vissa syns bara inte.

    SvaraRadera
  2. Vi var och kollade på alla bilar på cruisingen igår, Pappa satt i en av dem. Han blev lite förfriskad men hade roligt. Vi lämnade partyt till de andra och åkte till stugan istället, en skön grillkväll blev det. Men Kungälv var ingen vacker syn i förmiddags när vi åkte hemåt igen. Hoppas din kväll blev lyckad!
    Kram

    SvaraRadera
  3. F - ja, kjol är fint, kvinnligt och snyggt, om det inte är C-yoU-Next-Tuesday-kort... =) du har nog rätt där, är kanske bara jag som aldrig sett det så tydligt tidigare...

    Mia - Va skoj att han hade roligt! Kan tänka mig att om man är med i själva cruisingen så är det nog jättekul! men jag tror ni gjorde rätt i att åka till stugan! Nä, jag åkte till Lerum imorse och hej va mycket skräp det låg överallt... nu har de nog städat upp... men det är konstigt att det ska behöva bli så mycket skräp av bilåkning! Tack, det blev den, Micke och gänget va grymma!
    kram!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!