torsdag 19 maj 2011

försöker någon säga mig något???

"du får väl inte äta wienerbröd"... har någon sökt på på google och kommit till min blogg på... men jag har väl aldrig skrivit någon om att inte få äta just det?! Kan inte ens minnas att jag skrivit just wienerbröd i något inlägg tidigare... men det kanske jag har... eller är det google som försöker få mig att inse att jag kommer att få stå i vassen i sommar...  jävla google!

fast hade man sökt på "du får väl inte äta kladdkaka" så vore det ju ganska rimligt efter gårdagkvällens smafsande... fast det va ju inte jag!!!

idag är det tröttellitrött-trött här på fronten... alltså inget nytt... likaså känns det i garderoben... inget roligt alls att ta på den arma lekamen jag begåvats med... måste helt enkelt ta en shoppingdag snart... usch och fy! tycker det är lite för trist att gå i affärer... ännu tristare att prova... men när garderoben ekar... eller väller över med ingenting att ha på sig... då får man liksom ta sig i kragen och göra något åt saken... man kanske inte kan leva i jeans, linnen och koftor... eller jo, det är klart man kan... fast jag behöver en uppdatering, helt klart!

Innan uppdateringen sker ska jag dock försöka hamna i lite bättre dager med min kropp... det får bli strikta dagar framöver... maj är snart över och jag har då bannemig inte kommit ner de där kilona jag hade tänkt... kladdkaka är ingen diet... tro mig... jag har sökt efter den... googlat som en besatt... men utan framsteg... elakt är ordet!


dagens låt: Carolina Wallin Pérez (Kent) - Utan dina andetag
dagens dusch: ja, halvt sovandes... och in i det sista hoppandes att den skulle kunna fortgå... vara lite längre men har man snoozat sig igenom all rimlighet så finns det inte så mycket mer marginal
dagens frisyr: borst and go... hängande... precis som det själv vill
dagens smink: ja, lite ögonskugga och mascara
dagens klädsel: jeans, vitt linne (varför måste linnena vara så galet långa... jag vill inte alltid ha klänning!) och randig herrskjorta... men det vet ju inte skjortan om!
dagens planer: överleva dagen och sedan köra core och spinning! Plugga!!!
dagens vill ha: sovmorgon
dagens saknad: det är så dumt!
dagens drog: kaffe!!!
dagens träning: core och cykel
dagens måste: plugga
dagens dricka: vatten, kaffe... kanske en Celsius 
dagens mat: keso, avocado, tomat och fetaost
dagens mående: trött men bra!

 
 
 

3 kommentarer:

  1. Hej kusin vitamin!!
    Tycker att det är så roligt att läsa din blogg, du skriver så bra och roligt, har fått många goa skratt.
    Och du, skall du bada i vassen i sommar kan du få sällskap av mig ;-)

    SvaraRadera
  2. Vi är nog många som får bada i vassen år....El så får åtminstone jag välja ett badställe utan åskådare.
    Alltid när man skall skärpa till sig så helt plötsligt "poppar" det upp wienerbröd, kladdkaka, glassväder och vet inte allt...
    Ingen mailbox på bloggen?

    Eller så bryr vi oss helt inte om vad andra tycker och badar där alla andra badar, gillar det inte volangerna så får de väl titta åt ett annat håll!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej söta kusinen!!! Härligt att man kan bidra till det glada humöret! Du har ju ändå en liten prins som är galet bra på att locka till skratt menar jag! Japp, du och jag i vassen i sommar! =) kram!

    Mia - Vassbaderiet kommer att bli knökfullt! =) men ja, det är underligt det där hur det bara hopar sig av godsaker när man ska vara sträng mot sig själv... eller så gör man som du säger, badar med de andra och införlivar lite mångfald! =)

    Nä, ingen mailbox... borde kanske ha det?! Men jag vet inte riktigt hur man gör... men om du vill maila mig så har jag ninalarsson71@hotmail.com!
    kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!