söndag 15 april 2012

What a weekend!!!

Den kommer absolut inte gå till historien som den helgen då jag skrev flest blogginlägg, nä, det är jag medveten om! MEN den kanske kan komma att gå till historien som en av 2012's finest!

Bara för att det är bäst att börja från början, eller för att det är en väldigt bra plats att starta på iallafall så gör jag det...

M kom hem till mig efter jobbet, vi drack lite vin, pratade en massa och traskade sedan bort till Hatten... handen på hjärtat så var det kanske inte riktigt vår målgrupp... vi kände oss ganska så unga och lite oförstörda också faktiskt, om man nu får säga så... fantastiskt roligt att se RockCircus spela, och jo, ja, vi dansade nog häcken av oss! Eftersom jag har pass på lördag förmiddag så hade jag tänkt gå hem ganska tidigt... och jo, fyra är tidigt... fast på ett annat sätt!


Var astrött på lördagmorgon... har nog aldrig varit så trött på ett pass någongång... inget jag tänker göra om! Och sedan var det största fokuset på dagen att återfå lite ork och energi... men det gick bra! Åkte hem till en av mina fina, fina vänner på eftermiddagen, vi tog en promenad i Eriksberg innan vi åt fantastiskt god grekisk middag. Caroline är verkligen the perfect hostess, alla kategorier! Massor med prat och skratt senare blev jag nerbäddad i deras gästrum... har ju inte sovit så bra det sista, men ta mig hoppsan, jag sov som en sten! Så himla gott!


Började dagen med en rask promenad innan frukost... en frukost som blev allt annat än rask! Satt i flera timmar och bara pratade och skrattade lite till. Så himla mysigt! Tack för att du finns mitt hjärta, för att du är min vän och för att du är du... helt fantastisk helt enkelt! Put your hands up for Detroit!

Åkte hem tidigt i eftermiddags, när vi ätit klart vår frukost och pratat oss igenom några koppar kaffe på det. Hem lite raskt för att slänga in tvätten och sedan hem till mamma och pappa där bilen fick sina sommartofflor... pappa fixar... han är för go! Mamma och jag tog med Dolly på en promenad och sedan var det läge att åka hem, fixa inför morgondagens pass och bara dunka ner i soffan och vara jäkligt nöjd med helgen som har gått... ibland har jag det för bra helt enkelt!


Hoppas du haft en helt fantastisk helg du med!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!