torsdag 12 april 2012

Come on katten, det svänger!

kan man milt säga att det gjorde idag... kände verkligen under första etappen på cykelpasset att det snurrade till... blev lite lätt vinglig liksom... men det är ju bara att köra på ändå, det går ju alltid över sånt där! Men benen  var inte alls lika snabba och pigga idag som tidigare i veckan... brist på sömn sätter sina spår... kanske är lika bra att kroppen får känna av hur det blir... annars lär den sig nog aldrig!

Nu har jag fått ätit lite och softar gott i soffan... försöker hitta tålamod... inte så lätt när man är jag och vill mycket! Egentligen borde jag röja här hemma också, får besök imorgon kväll och sedan ska vi ut en sväng är det tänkt, bara en lightsväng för min del iofs eftersom jag har pass på lördag morgon, men ändå! Ska bli riktigt roligt!!!

Du har väl inte missat min lilla favorit i repris??? Kom igen nu, du vet att jag hade gjort det om du hade skrivit samma sak!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!