måndag 30 april 2012

Hemma igen!

Efter en fantastisk långweekend i Hemsedal med en gnutta snowboardåkning, en del sol, många skratt, härliga samtal, mycket afterski och grymma vänner! Och jag är hel, ingen bruten arm eller något sånt!! Bra va!?

Men jag har inte någon ork att skriva... jag har inga ord att plita ner i ett inlägg... just nu... det kommer... jag kommer tillbaka... antagligen redan imorgon... bear with me!

5 kommentarer:

  1. Inga brutna ben är mycket bra! Hihi! :-D
    Låter som ni hade en härlig weekend! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fantastiskt bra har det varit! och ja, obrutet är toppen! =)

      Radera
  2. Härligt att du/ni haft det bra, det är du verkligen värd!!! Förövrigt förstår jag dig, orken tog abrupt slut för mig med i går, men snart, snart kanske det blir lite bättre. Var rädd om dig!!!! Saknar dig så mycket!!!
    P&K
    E

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina du! Ja, det blev lite "upp som en sol ner som en pannkaka" där igår... men det var ju ändå bäst såhär får man tänka! saknar dig med!!! när ska vi ses egentligen??!!
      Puss o kram

      Radera
    2. Jo det var väl igentligen bäst, men det kom som en chock och gör så förbaskat ont. Jag vill träffa dig snart, helst pronto.... och jag skulle vilja träffa dig utan att mina barn är med, så att vi kan få prata, prata och prata utan att bli avbrutna. Ring mig när du har ork och tid så kan vi väl bestämma.
      P& K

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!