lördag 7 april 2012

Glad Påsk!!!

bilden är lånad

Ja, så är den där helgen igen... som man knappt kommer ihåg varför vi firar med långledigt och gött... massor med mat och godis... i år försöker jag att hålla mig från det sista... med ganska stor framgång än så länge... vem vet vad som händer senare...

Eftersom gymkedjan jag jobbar på har den goda smaken att förstå att folk vill träna lite extra innan det är dags att smoffa i sig sill och ägg och choklad (inte allt på en och samma gång nödvändigtvis) så startade dagen med ett überhärligt cykelpass... tema GLÄDJE! (det temat brukar jag ha på alla mina pass faktiskt, om jag inte är grinig... men då försöker jag ändå! har man tur så då så lurar man sig själv att glömma av varför man var en BF och så blir man glad ändå... svårare än så behöver det inte vara!)

Efter passet traskade Fia och jag bort till ett av stadens fik och käkade frukost/lunch... Cesarsallad... smaskens... och så himla mysigt att bara sitta och prata lite, filosofera och vara tillsammans!

Alldeles strax, efter att jag har packat ihop mig, så ska jag umgås med med henne... hennes sambo och lite annat trevligt folk. Det blir en lugn påskhelg i goda vänners lag, tror minsann vi ska grilla och dricka vin... vad kan vara bättre?!

GLAD PÅSK på er! 

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!