torsdag 10 mars 2011

en massa måsten...

 ... som jag tydligen ger blanka fasen i! Måste packa inför helgen med tjejerna i Strömstad (åker direkt efter jobbet imorgon så det är verkligen högt vatten)... måste diska så det inte står disk och surnar till över helgen... bör städa så jag ens vill komma hem på söndag och inte behöver ta tag i det värsta då... på tisdag är det dräktsömnad hos mig... då vill jag gärna att det är städat och fint... borde sova... någon gång vore det kanske bra om man sov en hel natt... inte tog åtta akademiska kvartar in i sömnen... men här sitter jag och bloggar... har insett att detta är galet kul! Imorgon har jag varit med blogg i en månad!!! (och på söndag har jag inte ätit godis på lika länge!)

Det jag nog egentligen vill få ur mig är ett stort        
MEGA TACK till dig för att du gjort detta till något så roligt!! Att du läst, begrundat (eller bara grunnat på vad fasen som försigår där emellan öronen på den där tjejen... om något???) kommenterat (för det gör du väl??? Eller har jag 10 trogna läsare som är inne och kikar runt 10-20 gånger per dag, per man??? i så fall ber jag så hemskt jättemycket om ursäkt till er tio för att jag inte uppdaterar oftare!! :-D) och bara är helt galet fantastiskt rolig, inspirerande... till den milda grad att jag struntar högblankt (vet att det är felanvänt men är man göteborgare så är man) i allt det där jag skulle göra... tur att man har en blogg så man kan gå tillbaks och se vad man skulle ha gjort, som man inte har gjort och som man hade glömt nu att man skulle göra men kunde påminna sig om att göra eftersom man skrivit om det i bloggen. (att blogga är inte bara askul, det är praktiskt också!)

The sky is my limit
I know I'll go far
As long as I'm trying
to follow my star

Det ska jag göra nu, följa min stjärna... min stjärna säger att jag ska diska, packa och sova... jag får väl så snällt lov att lyda... har ju ändå fått lekt en massa ikväll med mina supercalifragilisticexpialidocious grymme-grymma deltagare på S-core45 och Cykel90!!!

På med en playlist som passar in, kanske lite Lars Winnerbäck, lite September, lite Pernilla Andersson, lite Kalle Moraeus för swunget och absolut en massa, massa Håkan men allra mest U2...

Sov så gott mina vänner (eller godmorgon, godmiddag till dig som snurrar in lite längre fram i tiden) önskar er hur som helst en galet trevlig fredag, en sån här dag:



11 kommentarer:

  1. hejsan! Hittade hit via en annan blogg! Måste titta runt mer här :)
    Hoppas du sover gott nu!

    SvaraRadera
  2. Hmm...ja...alla dessa måsten.
    Men,men...dom SKA göras.
    Ha nu en jätte trevlig helg i Strömstad.
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Jag är jätteglad att jag hittade din underbara blogg. När det blir ett måste
    tappar man oftast lusten så ta det lugnt.
    Ha det underbart med tjejerna i Strömstad.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Susjos - VÄLKOMMEN!!! Det gjorde jag nog inte... tampades med alla måsten och vann... fick diska imorse istället... packat har jag inte ritkigt heller... får bli något hastigt ihopplock efter jobbet! Hoppas du får en fantastisk fredag! :-)

    Camilla - ja, det är ju ofta så med de där måstena... disken är klar nu iallafall... one down, four to go! helt enkelt! och sov gjorde jag ju också... two down, three to go! Hoppas du får en fantastisk fredag du också! Datorn följer med till Strömstad så jag bloggar nog där med! =D kram på dig!

    Petra - tack detsamma!!! Ja, bloggmåste är nog inget att sträva efter... man vet ju bara hur det är med diskmåstet... inget man längtar efter liksom! :-) Tack, det ska jag! Ha en fantastisk fredag och helg! (kan ju knappast bli annat med start av Beautiful day tänkte jag!!!) :-) kram!

    SvaraRadera
  5. Har VÄRLDNS finne på hakan som jag måste ta hand om GENAST!! Men måse först in och säga HJ
    Jag lever
    Är bara lite trött
    Stressad
    Och något överviktig

    Kram

    SvaraRadera
  6. Anne - Underbaring! Fasiken va roligt för dig att få klämma och brottas med finne!!! =) tack för att du tog dig tid och gött att höra att du lever!!! Tröttheten och stressen får du ta tag i tycker jag... och sen så tror jag inte alls du är överviktig... däremot tror jag du är skitviktig! För många! Så va rädd om dig! kram kram!

    SvaraRadera
  7. ha en trevlig helg i strömstad, nina!
    "bättre blogga än illa diska" tycker jag är ett bra motto.

    SvaraRadera
  8. Jag har precis som Anne en megafinne på hakan, men det gör inget! :D Ha nu en underbar helg!

    SvaraRadera
  9. Ha nu en underbar helg!! Kram kram

    SvaraRadera
  10. Jag har inga måsten ikväll. Imorgon vill jag däremot ta itu med den rena tvätten som ligger på soffan. Ha en härlig helg! Kram

    SvaraRadera
  11. Hej! Kom in här för några dagar sedan. Du är ju grym att skriva vännen, tittar in här lite då och då. Kul att du uppdaterar som du gör:)
    Puss på dig

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!