onsdag 16 mars 2011

andra sommaren...

ja änglagård II alltså... de visade den på tv ikväll... jag grinar som om jag vore självaste Helena Bergström... tårarna rinner längs kinderna och snörvlet snörvlar högljutt... tur att man kollar själv...

Älskar låten i filmen, den är helt fantastisk, skulle vilja ha den på mitt bröllop någon gång... eller rättare sagt ville ha den på mitt bröllop någon gång... Gottfrid påminner mig så väldigt mycket om min plastmorfar OCH min morfar. Grinar vid blotta tanken på dem... och New York... underbara stad...

Änglagård II, kanske en klyscha, men mig berör den något så vansinnigt. Mycket kan man säga om Colin Nutley, men han fångar oss svenskar ganska jäkla bra iallafall! Har inte sett den tredje filmen än... får kanske ta och göra det... gissar dock att jag bör vänta tills den finns på DVD så jag kan gråta och snörvla själv.

Och så sägs det att man riskerar att bli uttorkad av maginfluensa... jag tror faktiskt risken är större till en snyftfilm... tar en resorb för säkerhets skull!


2 kommentarer:

  1. Ja håller med dig. Man blir helt uttorkad av att gråta!!

    SvaraRadera
  2. Den är underbar härlig att gråta till.
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!