söndag 12 februari 2012

söndagsmys - facit

hur blev söndagen, kanske du tänker nu?!... jo såhär om man kollar lite sisådär i backspegeln så att säga så blev det som följer:

tvätten blev tvättad och hängd på torkställning i lägenheten... vissa dagar orkar jag inte springa upp och ner i trapporna för att hänga och hämta tvätt... orka liksom!

söndagssmafset bestod av just grekisk yoghurt, lite grädde, blåbär och vaniljpulver... och fyra rutor Marabou Premium Raspberry...

Började kolla på Gilbert Grape... men den är ju så himla tragisk så jag stod inte ut... stängde av och gjorde som farmor sa till mig idag... började sticka på V's tröja... jo, precis, den jag började sticka på ett par gånger i höstas också ja... "gör om - gör rätt!" är en bra sägning...

Nagellacket blev mörk cerise-rosa... vuxet och inte så iögonfallande alls faktiskt... först försökte jag ta ett lager svart och sedan blått över det för att få lite navy-känsla... men jag hittade inte alls den rätta känslan där... det blev mer "white trash goes fingerfärgspartaj!"... kladdigt är ordet du söker!

Lunchlådan imorgon kommer att bestå av kyckling och sallad... orkade faktiskt inte göra någon blomkålspure idag... det får bli tomat och en liten paprika... det får gå bra det med!!


joråsåatte... de går så bra så!



Blev det lika bra för dig?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!