onsdag 15 februari 2012

jag skulle behöva din hjälp lite!

ja, och jag är inte blyg till att fråga om den heller, din hjälp alltså!

Med en behövlig slapp helg framför mig så skulle jag behöva lite filmtips... något romantiskt, roligt och snyggt... what do you think? Annars fastnar jag i mina gamla hjulspår... som stavas Along came Polly, Notting Hill och SATC... du förstår ju att jag behöver hjälp!

bilden är lånad härifrån

Och när jag ändå är igång och frågar och ber om tips så ska jag ju snart åka buss till Alperna... tips på bok mottages tacksamt... även denna/dessa inom samma genre som filmen, romantiskt, drama... är inget fan av deckare... eller att bli rädd... inte ens i onödan!



Så, summasummarum, två tips, ett film och ett boktips vill jag ha av DIG, ja just dig, även av dig som inte brukar kommentera faktiskt... för det är inte så svårt, och ingen blir gladare än jag om du skulle våga dig på det!

Tack på förhand!

20 kommentarer:

  1. Hej min vän, har du sett "No strings attached" eller "Just Complicated" med Meryl Streep och Alex Baldwin (tror den heter så). Jag köpte en bok nu, en pocket som heter "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar". Har ej börjat på den än men den verkar lagom "tjejig" och lättsam. Hoppas vi kan ses snart, jag mår mycket bättre nu, bara lite förkyld! Stor kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej vännen!
      toppentips, tack! Och boken verkar ju kunna vara något som även jag kan tycka vara bra! Hade varit så mysigt att ses! Tyvärr är jag uppbokad i helgen och nästa helg åker ju jag... får kolla på om vi hittar någon lucka! saknar dig! stor kram

      Radera
  2. Jag har tyvärr dåligt med tips inom den kategorin så jag tipsar om sånt du inte vill ha istället :)
    Askungar av Kristina Olsson (samt de två efterföljande, "Tusenskönor" och "Änglavakter"). Sen tycker jag att "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" är riktigt underhållande, iaf som ljudbok.

    Inte heller i filmväg kan jag rekommendera nåt i den kategorin. Men "Horrible bosses" är en väldigt rolig film. Den har kanske inte kommit ut på DVD än så då får du "låna" den på nätet. När jag ska slappa i soffan och göra absolut ingentig laddar jag upp men alldeles för mycket godis och American Pie-filmerna (de tre första). Där har du drama, komedi och romantik i ett praktiskt format :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, du är ju för söt! Men ja, det kanske är bra med tips på sånt man inte trodde sig vilja se/läsa, då vidgas ju ens vyer lite... jag är ganska snäv... Horrible bosses såg jag för ett tag sedan, görrolig, men jag får samma stress av att de inte tänker tillräkligt fort som i just American Pie filmerna... men tack så hjärtligt för tipsen!!! =) kram!

      Radera
    2. PS. gick det bra i lördags? Hittade du något intressant?? =)

      Radera
    3. Jodå, det blev en del inspiration att ta med sig hem :)

      Radera
  3. Jag säger bara My name is Khan!!!!
    Kanske den apselut bästa filmen ever...
    Fantastisk film med massa kärlek, humor, hjärta och en hel del gråt...
    Nu när jag ska ut o resa så tar jag med mig "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann", har hört att den ska vara jättebra!
    Annars är jag ju en stor fan av självbiografier, särskilt av avdankade, nerknarkade rocknroll gubbar....men det kanske inte är
    något för dig, eller?
    Hoppas du får en underbar helg mitt hjärta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan vi inte se den tillsammans någon gång??? Jag vill inte sitta och gråta helt själv!
      Hundraåringen har jag också tänkt på, den ska ju vara jättebra! Och jodå, jag kan tänka mig att läsa biografier, det är det jag gör mest... fast då om unga, GBG-killar, eller rocknroll gubbar från Irland som försöker rädda världen... tack detsamma min vän!

      Radera
    2. Klart vi ser den tillsammans nån dag!
      Jag har den hemma!
      Tror den passar bäst till lite rödvin och mörk choklad...

      Radera
    3. Åh, det ser jag fram emot!!! Massor!!!

      Radera
  4. Har du sett el läst Twilight- serien?
    Både böckerna och filmerna är det absolut bästa som gjorts!!!
    Jag har alla böcker och filmer hemma om du vill låna :)
    Puss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh va du är söt! Vet inte om jag tror att vampyrer och sånt är min grej... blir ju så lätt rädd... och tycker det är otäckt att bli skrämd... men jag kanske borde försöka! vad tror du?
      Puss!

      Radera
    2. De vampyrerna kan du inte gärna bli rädd för! Böckerna är faktiskt riktigt bra, tycker till och med jag som hellre läser deckare :)

      Radera
    3. Kanske borde testa då... när ni båda är så övertygande! =)

      Radera
  5. Det är faktiskt mycket mer en kärleksberättelse. Om en fantastisk kärlek dessutom!
    Många har jag hört säga att även om de egentligen inte gillar vampyrer och sånt så är denna väldigt bra.
    Jag lovar dig Nina att du kommer inte bli besviken, och känner jag dig rätt kommer du bli frälst precis som jag :)
    Däremot är frågan om du vill komma hit och låna dom för jag har haft en släng av magsjuka här idag..
    Men du kan ju stå i dörren bara och så kan ju Freddie räcka över dom i så fall!
    Puss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Böckerna finns här också om du skulle vilja låna :)

      Radera
    2. Lena - jag avvaktar tills du mår bra istället! Så kan vi ta en fika samtidigt, två flugor på en smäll så att säga! Krya på dig vännen! och du, frälstheten är ju lite det jag är rädd för!! =) puss!

      Catrine - tack! Men jag tror jag avvaktar ett tag... vill inte ta med mig lånade böcker på resa ifall jag skulle tappa bort eller glömma dem! Du vet ju hur förvirrad jag kan bli! =)

      Radera
  6. Jag gillar Jennifer Aniston, tycker hon är galet snygg. Komedi och lite romantik, The Bounty Hunter. Lätt och en feel good film, såna gillar jag.
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar också henne, så snygg! Den låter bra, kanske får lov att bli den ikväll! tack för tipset!

      kram kram!!!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!