måndag 20 februari 2012

och bilen går bra?

på den frågan kan jag faktiskt inte svara helt ärligt "ja!" just nu... det blir något hostande ljud varje gång jag bromsar in lite hårdare än inte hårt alls... inte "dunk...dunk...dunk..." men lite så ändå, fast mer dämpat... någonting med bromsarna som tydligen inte riktigt är helt hundra... det var då f-n...

gjorde, som alltid, det enda rätta... ringde pappa... när jag satt i bilen på väg från jobbet till, ja, jobbet nr.2 dvs. Sportlife... däremellan finns absolut ingen tid till att åka in och fixa bil what so ever... pappa blev jätteimponerad, not, av sin dotter som inte fixat den där servicen som skulle fixats för någon eller kanske några veckor sedan... imorgon måste jag verkligen... ordet jag använder är MÅSTE... gör inget alls om du påminner mig! (tack!)

Fast som pappa sa, du har ju tre däck till att bromsa med! men kör försiktigt och fixa det imorgon! åh, vad jag ser fram emot det... att lämna in bilen på verkstad... jag gillar inte att lämna min pärla till okända män att brottas med henne... vet att jag är lite fånig med den biten (också) men så är det nu, jag står för mina fånigheter även när det gäller detta... och så brukar det ju alltid bli så gratis också!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!