fredag 2 augusti 2013

Call me crazy...

... jag står ut med det... särskilt nu eftersom jag just köpt en endagsbiljett till Way Out West på fredag... Det råkade bli så att en viss herr Hellström skall spela då och ja, jag vill ju inte missa det!!! Många säger att de allra bästa spelningarna de sett med honom har varit på just Way Out West så det måste man ju testa!

bilden är lånad
Eftersom det är festival så blir biljetten typ dubbelt så dyr som de har varit när man varit på de andra konserterna med samma man tidigare i sommar... men jag tänker såhär... jag hade en önskan om att ta den lilla bilen ner till Helsingborg ikväll, gå på konserten och sedan ta den lilla bilen hem igen... det hade alltså kostat mig 46x18,50 + 425:-= 1276:-... (om man räknar på vad skatteverket anser att det kostar att köra en mil och man dessutom räknar med att det är 23mil enkel väg från Kungälv till Helsingborg) men jag fick inte någon att vilja följa med mig (galet jag vet... inte att åka utan att inte vilja följa med alltså!)... men, eftersom jag inte åkte till Helsingborg ikväll så sparade jag ju rätt mycket pengar... nästan så det känns som att jag tjänade de där pengarna... och tänker man så så kan man ju säga att den där biljetten på nästan 1000 riksdaler betalade sig självt! Ja, jag fick ju till och med lite pengar över att roa mig med!



Det är tanken som räknas, det har jag alltid sagt! Jäklar va bra det kommer att bli!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!