måndag 3 juni 2013

Träning i maj...

Jag vet att några nog blir griniga på mig för att jag är lite grinig på mig själv över att det inte blivit mer träning i maj... många tycker säkert att det räcker gott och väl... jag hade en plan... den lyckades jag inte följa... men ja, jo, det blir en del träning... men jag mår bäst då... höll skriva "bra då", men bra mår jag ju allt som oftast... bäst mår jag när jag får tränat...

Så, hur gick det?! 31 härliga dagar att fylla med träning... vår/sommar, värme och alla förutsättningar att riktigt tangera... men nä... totalt 21h och en liten kvart... lite bättre än april (20:56), flera timmar sämre än mars (27:10)... men 29 pass, det får man nog ändå vara lite nöjd med... Men det säger jag dig, juni, då ska det, resultatet alltså, upp på marssiffror igen!



Målet för varje vecka skall återigen ligga på 10km simmat/sprunget... helst 30 pass och ja, närmare 30 timmar än 20! 

5 kommentarer:

  1. Jisses. Jag och min kompis AK pillar naveln i soffan vi. Ja alltså inte varandras.

    Utgår förresten att du räknar in om/när du ligger som träning. Det är dessutom rolig träning. Fråga AK så får du höra.

    Kram påre! /F

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det märks att du inte känner din kompis AK så väl, hon tränar jämt!!! Och mig verkar du ha tappat kollen på också... men jo, rent hypotetiskt skulle vi kunna säga att jag även räknar med när det liggs... som du ser i diagrammet så hände det inte i maj! =)
      kram vännen!

      Radera
  2. Oj. Ligger hon så mycket. / F

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det vet väl inte jag, men jag möter henne på gymmet en hel del! =P

      Radera
  3. Då får du fråga henne det! / F

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!