tisdag 11 juni 2013

mättsåinihelsike.se

typ så... har just ätit smörgåstårta... en kollega fyllde år i förra veckan och bjöd på detta idag till eftermiddagsfikan... och jag tog bara en liten bit och ändå är det så jag tänker att jag nog borde slutat äta vid hälften... hur kan det komma sig att viss mat verkligen lägger sig som ett lock i magen?!

Jag gillar verkligen inte att vara mätt... av alla känslor man kan ha, ja förutom de där rent vedervärdiga, de som man hatar att känna av ren reflex och har man inte den reflexen så är man kanske inte helt frisk...  så är mättnad en av dem jag gillar minst tror jag... och så ska jag på 80-års kalas ikväll, om en liten stund... där kommer det serveras en massa god mat... tjänare...

Men va gött det är ändå när mättnad är ens stora bekymmer...  det är ju inte direkt så man behöver gråta över det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!