onsdag 8 augusti 2012

Det går bra att sluta skrika på mig nu!!!

Ja, om du tog det senaste inlägget på allvar alltså (vilket jag räknar med att du gjorde såklart!)...  jag gjorde det, sprang den där rundan jag hade tänkt... lite längre än vad jag hade tänkt faktiskt och mer också... tänkte först att jag skulle springa dit och gå hem, men innan jag kom dit där jag hade tänkt vända så började en ny låt på min playlist och jag tänkte att då är det lika bra att springa klart den... i uppförsbacke till på köpet... sedan när jag vände kom Ramones - I wanna be sedated... den går riktigt bra att springa till faktiskt och texten är så galet talande!



Så då sprang jag nerför backen jag hade sprungit uppför innan... och sedan fortsatte det så... bra låtar att springa till är galet medryckande... och lika svåra att gå till eftersom benen vill hänga med i takten... fast jag gick lite också, emellanåt, fick stanna för att Dolly ville kissa och sådär ibland också... gott att ha en hund med sig att skylla på!!!


Men min j*la iphone fuckar ur efter ett tag... den avbryter för "röststyrning" stup i kvarten och får för sig att blanda musik från både spotify och ipod... sedan hackar musiken, rusar och är som om man kastat in alla musikfilerna i en gumballmachine och liksom bara skakar runt... någon som känner sig bekanta med problemet? Och isåfall, vet denna någon hur i hela helsiket man tar sig runt det??!! Blir ju vansesinnig!!! Så sist kilometern sprang jag på ren vilja och sjöng "I don't know what I've been told"... fast det är det enda jag kan så det blev lite enformigt!!

Men men, strunt samma, nu är det gjort! Jag är nöjd... och svettig... ska hoppa in i duschen nu... ikväll blir det tydligen hårdrocksklassiker! Alice Cooper på Liseberg... otippat att jag ska dit, jag vet, men det är kul när det händer grejer!

För dig som funderat på skillnaden mellan att skrika ÅT och PÅ någon... så ser jag det som så att om man skriker ÅT någon så gör man det lite på håll, lite sådär lagomt... att skrika PÅ någon, då är det så man som blir skrikt på även spottas lite på... ja, nu vet du! Visst är det skönt när man lär sig nya saker! 

2 kommentarer:

  1. Åh ska du dit?! Fusk! Ha en underbar kväll!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack det hade vi, men konserten var sådär måste jag säga... Jag kan typ två låtar... där blir inte jättebra... men det var kul att ha sett honom! Det lilla jag såg bakom de där långa killarna som ställde sig framför mig (157 vs. 200cm... man vinner inte om man är kortisen kan jag meddela!)

      Kram!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!