fredag 24 augusti 2012

Då var det fredagkväll!

Själv spenderar jag bästa fredagsmystimmarna framför datorn på jobbet... har bedrövligt mycket att bli klar med till på tisdag förmiddag och känner inte att jag vågar chansa på att måndagen blir så produktiv som den måste till att bli om jag inte sitter över ikväll... jag fungerar sisådär under stor press... blir lite av en torped... eller som en gammal klasskompis på IHM valde att kalla mig "Miss Bateman" (typ kvinnliga motsvarigheten till Mr Bateman i American Psyko) när vi var några timmar från inlämning av ett stort projektarbete... Inte min bästa sida helt enkelt och ja, den gör man bäst i att undvara andra... och sig själv... alltså är det bäst att jobba undan så mycket som möjligt innan man hamnar där!

Så tänker jag iallafall... och eftersom det inte blir mycket mer mys en fredagkväll än en onsdag hemma hos mig så spelar det inte så stor roll heller... fast ikväll hade jag lite planer på att umgås med en av mina fina vänner... det är synd när jobbet kommer emellan då... tur att hon är förstående och att vi kan ses en annan kväll istället!

Och jo, jag hade bra mycket hellre suttit hemma, uppkrupen i soffan och haft riktigt fredagsmys, så där på bästa "hoppas inte föräldrarna stör" vis... men den tiden kommer väl den också gissar jag... på det här viset slipper jag ju iallafall undan godisträsket och ja, chips och dipp träsket också... även om det sistnämda förekommer väldigt sällan hemma hos just mig... godisträsket är ju ett minne blott numera också faktiskt... det går förvånandsvärt bra att inte äta godis! Jäklar va grym jag är!

Särskilt om man bortser från den där halva bullen jag fikade med farmor förra fredagen... till mitt försvar tänker jag åberopa att jag då inte visste att bakverk tillhörde kategorin godis... det hävdar jag fortfarande att det inte gör iofs... tänker nog ha en liten klausul där, att man får lov att småfika (inte äta alla sorters kakor) om man blir bjuden av farmor el. dyl. Dessutom lyckades jag genomskåda testet jag utsattes för igår när jag blev erbjuden en bit förtäckt godis... hade jag tackat ja så hade jag garanterat gått i en fälla... men jag gjorde inte det!

Nä, nu får jag nog fylla på kaffekoppen och "put the pedal to the metal!" så jag kommer hem någon gång ikväll jag också!

Vad gör du en fredag som denna?! Bre på fredagsmyset bare, är ju gott att veta att vissa följer seder och traditioner!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!