söndag 1 juli 2012

hemma igen

när hemma är hemma i Stenhålt... eftersom vi skall göra en ganska omfattande liten renoveringsgrej med vårat avlopp hemma i hemma där jag bor...

Och det första jag gör, efter att ha pussat och kramat ihjälv fasters prins är nog bannemig att ta upp datorn... jag är farao inte klok... beroende?! Men det är så gott att läsa och skriva, snurra runt och se vad folk haft för sig... lovar att lägga upp bilder på vad vi har haft för oss... ätit, spaat och faktiskt även tränat... men som sagt, bilder kommer!

Nu ska vi äta middag... matjessill och potatis... nam nam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!