onsdag 4 juli 2012

en liten liten seger

hade med några nya tjejer på passet ikväll... en av dem, en lite småkaxig, rolig tjej i 20-års åldern, arrangerade fast sin iphone runt styret medan jag hjälpte dem med cykelinställningarna... jag sa då något om att "tänker du spela egen musik under passet?!" sådär skämtsamt... men nä, det skulle hon såklart inte, men hon ville kunna kolla klockan... för det gör hon alltid när hon tränar... jag försökte få henne att förstå att hon inte skulle behöva göra det och att hon skulle lägga de där 45minuterna som det gällde i mina händer och lita på att jag talade om för henne hur vi låg till, hur länge och vad som skulle hända... men nä, hon ville ha telefonen där, så att hon kunde trycka fram så hon fick fram klockan... hur många gånger hon hade kollat klockan under passet när det var över???!!!

gissa...

det är inte så svårt va?!

Noll och ingen gång!!!!!! En notorisk klockkollerska som inte kollar klockan en endaste gång... fantastiskt!!! 1-0 till mig! (vet själv hur jag är med klockan när jag går på en instruktörs pass där jag inte blir inspirerad... )

och både hon och hennes kompis satt och sken som solar. sjöng med och verkade verkligen tycka att detta var görroligt!!! A small step for mankind, a giant leap for that person... ja den personen som hittar en träningsform som de tycker är roligt har ju faktiskt vunnit en inte så liten seger!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. ja, det kändes jäkligt roligt, ett nytt sätt att kolla om man duger och är tillräkligt fängslande helt klart, men det är alla de där grejerna som gör det så galet roligt! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!