torsdag 5 december 2013

Ändrade planer

Vi hade tänkt gå på Jul på Liseberg ikväll... Kan väl säga att vi är rätt nöjda över att ha ändrat planerna! Först började det regna lite, sedan regnade det mycket... Någonstans där i tilltagandet av regneri stack vi till Burgersson för att äta middag. Det är sällan jag känner av att jag ätit lite, idag var det tydligen märkbart även för omgivningen!

En fullsatt restaurang gjorde att vår mat dröjde lite. Hade nog inte spelat någon större roll om vi hade fått maten tidigare iofs, när den väl kom in var det en sådan lättnad att jag tänkte att jag kunde börjat gråta av glädje... Och ja, även smaken på maten hade samma inverkan faktiskt!

Medan vi satt där och smaskade i oss de där sagolikt goda hamburgarna och pommesen så övergick det kraftiga regnet till snö... Så när vi sedan hade ätit klart och traskat bort till bilen var den helt täckt av ett vitt lager... Ja, vi också faktiskt!

Nu ligger vi i hjärtats soffa, knaprar godis och njuter av varandras sällskap samt de facto att det inte blev någon tur till Liseberg ikväll... Vad gör du?




- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Har varit med pappa på jourcentralen där de plockade bort något han fått i ögat. Han hade jätteont men nu är det nästan bra.
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!