fredag 11 oktober 2013

Godisråtta på svältdiet...

Japp, det är jag det... jädrar... skulle kunna äta upp en hel påse med godis jag inte ens gillar! Det är värst på helgerna, så är det bara... mest för att man är så van vid att man då fått unna sig... sedan att jag har fått unna mig typ varje dag i veckan det sista halvåret, det är en helt annan sak!

De senaste 10 dagarna har jag ju, som bekant ätit mest grönsaker, kycklingfilé, kesella, keso... jäkligt mycket kesella... och jag klagar inte, det är jättegod mat. Jag mår fantastiskt mycket bättre, tydligen hörs det på hela mig, inte att jag äter kesella utan att jag mår bättre! Och någonstans i allt det där så borde jag väl kanske förstå att godis är rätt dåligt för mig... men det är ju samtidigt så gott! och just nu helt förbjudet... kanske därför jag minns det som lite extra gott... kan vara så... jag är inte den skarpaste kniven i lådan på grönbete i en hiss som går hela vägen upp... får väl ta och festa loss på en apelsin eller något sånt! Wiiiihiii

2 kommentarer:

  1. Även jag är en godisråtta av rang

    SvaraRadera
    Svar
    1. ett helvete är vad det är... så länge man inte får godis alltså... då är det ett paradis!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!