måndag 13 maj 2013

Note to self - gå och lägg dig!!!

Och sluta virra bort dig i omöjliga små projekt!!! Fokus fröken, fokus!

Om man träffar vänner man inte sett på ett tag och de undrar hur man har det... Om man då, gång på gång, sanningsenligt svarar "tack det är som vanligt, inga direkt några förändringar här inte!" Fastän man inte var nöjd med hur det var tidigare, och alltså fortfarande är eftersom förändringarna inte skett än, så är det nog hög tid att man tar tag i det där... Gör något åt det... Skrämmande men sant!

Jag har kollat på "Eat, pray, love" ikväll... Eller inte hela, kom bara till Eat och pray... Vet inte om det är någe bra att jag kollar på sådant själv en söndagskväll...

Nä men nu kanske jag ska lyda mig själv lite... Iallafall rubriken... Resten får jag kanske ta och börja med imorgon! Då är det ju ändå måndag!

God natt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Tack för påminnelsen. Ta tag i var det. Dock kom jag hyfsat tidigt i säng igår. Men generellt är det på tok för sent. Ha en fin måndag.

    SvaraRadera
  2. Så lite så! Men ja, det är bara att leka Nike-reklampelare... Just do it! Tack detsamma!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!