måndag 22 oktober 2012

men det var ju nu ikväll jag skulle skrivit ett sabla bra inlägg här...

vi kan väl alla komma överens om att det inte kommer att ske ikväll... vet inte vart jag skulle få inspirationen ifrån... jo, det skulle såklart kunna vara från de där galet grymma deltagarna jag hade det stora nöjet att få köra ett cykelpass för ikväll... men nä, det känns lite som en upprepning... eller så skulle jag kunna få inspiration från styrketräningspasset jag körde efter cykelpasset... men det kommer inte heller att gå så vidare värst bra eftersom jag var totalt opepp på att köra... fick tvingat mig till plankan ett par vändor... någon sidplanka på varje sida som jag, likt plankan höll tills jag tänkte att nu måste det ju för sjutton ha gått minst 90s... fast då hade det knappt gått 45... armhävningarna jag fick till ikväll var mest för att jag var tvungen att göra någonting och inte ge upp direkt typ...

Nä, kvällens styrketräning är jag glad att den genomfördes över huvud taget... det var mer "jag ska fanimig!" än "men åh va bra det går och va roligt detta är!"

tror jag ska göra det där jag längtat efter hela dan... gå och lägga mig... klockan är mycket mindre än vad den brukar vara när jag väl kommer på denna brillianta idén så idag ska jag nog ta och fira genom att faktiskt göra som jag känner!

God natt fina ni! Imorgon är det tisdag, jag har vilodag och kommer istället för att träna förgylla kvällen med dräktsömnad! Kanske kan jag komma att bli nästintill klar med brodyret på kragen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!